Skip links

Успешно завршен 5. Инђија трејл

У недељу 5. марта у Јарковцима одржан је Инђија трејл, трка коју већ пет година организује Планинарски клуб „Железничар-Инђија“.

Ове године су учесници на располагању имали чак пет стаза: 5,8 километара кани крос – трка човека и пса, 9 километара рекреативна трка у којој су учешће узели и пешаци и три трке у оквиру 1. кола Трекинг и Трејл лиге Србије од 18, 24 и 32 километра.

Са преко 450 учесника из целе Србије, ово је најмасовнији Инђија трејл до сада а, по мишљењу већине учесника и најбоље организован. Одлично осмишљена стаза је била захтевна и тешка, а конкуренција никад јача.

Инђијски планинари су још једном потврдили своју доминацију у овој дисициплини, тако што је мушка екипа екипно освојила прво место и на тај начин најавила свој четврти узастопни поход на титулу.

Инђија се на овом фантастичном спортском догађају представила у најбољем светлу јер су стазе биле атрактивне и неуобичајене за већину учесника, а домаћин је показао не само своје гостопримство већ и изузетне организационе способности.

Фотографије можете погледати ОВДЕ

Објавио Н.Б.