Skip links

Мали сајам спорта – Инђија 2021.

Задовољство нам је да Вас позовемо на свечано отварање ”Малог сајма спорта” , у организацији Спортског савеза Србије и Савеза спортова општине Инђија а уз подршку Министарства омладине и спорта које је заказано за петак, 21. маја 2021.године, са почетком у 12 часова, на Тргу код Поште.

Мали сајам спорта је манифестација која се широм Србије организује девету годину заредом. Главни циљ је да се уз помоћ територијалних спортских савеза промовише спортска понуда општине и на тај начин да се привуче што више деце да се баве спортом.

Деца и млади током читавог дана обилазе спортске клубове на једном месту, а уз овај програм организована је едукација спортских стручњака и родитеља.

У 2021. години биће одржано 10 Малих сајмова, пет у првој половини године и пет од септембра. За једног од домаћина овогодишњег Малог сајма изабрана је и општина Инђија.

Термин одржавања: Петак 21. мај 2021. године

С А Т Н И Ц А:

10.00: У сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина биће организовано предавање за представнике клубова у Инђији са актуелним темама, а све како би се побољшао рад клубова

11.00: У сарадњи са Новак Ђоковић фондацијом биће организована трибина за родитеље како би се скренула пажња на важност да се деца баве физичком активношћу

11.30: Пријем код председника општине Инђија за представнике ССС и МОС

12.00: Свечано отварање (химна, обраћање председника општине, представника МОС и ССС) – заједнички обилазак клубова

13.00: Разговор са децом на тему „Како се постаје шампион“, говори председник ССС Давор Штефанек (испред бине)

Молимо представнике клубова да се што пре пријаве за ову спортску манифестацију Бојану Хемуну на број телефона 060 099 2361 (022 561 023) или лично у просторијама Савеза спортова општине Инђија.

За све ближе информације стојимо Вам на располагању.

Објавио Н.Б.