Skip links

Тријумф младих „Индианса“

Екипа „Инђија Индианса“ (испод 13 година) је започела овогодишњу U13 флег лигу Србије са одличном енергијом и одлучношћу на првом турниру групе Север који се одржао у Суботици у недељу, 17. септембра.

И ове године, као и до сада, групу Север, поред Инђије, чине увек јаки противници „Суботица Gorillas“ и „Бајмок Blacks“, а резултати и утисци су више него задовољавајући.

У првој утакмици турнира, „Инђија Indians“ се састала са екипом „Суботица Gorillas“. Након узбудљиве и динамичне игре, наши млади играчи су тријумфовали резултатом 32:27.

Након импресивне победе у првој утакмици, „Инђија Indians“ је и у другој утакмици показала свој потенцијал. Овог пута, наши играчи су се сусрели са „Бајмок Blacks“, и доминирали су тереном, остваривши победу резултатом 40:20.

Страхиња Јелача је био звезда оба меча, постигавши чак 8 touchdown-a, док су играчи попут Предрага Пејчића, Милана Милића, Ангелине Иброчић и изванредног квотербека Павла Јосиповића били кључни у узимању јарди.

Нажалост, током утакмице против „Суботица Gorillas“, дошло је до повреде Јована Чермерића, због чега је морао напустити турнир. Ова повреда је имала значајан утицај на игру Суботице у другом полувремену, где су постигли само један touchdown.

О игри наших играча и подршци коју су пружили једни другима, главни тренер U13 тима „Инђија Indians“, Стефан Борковић, изјавио је: „Ово је сјајан почетак сезоне за нас. Наши млади играчи су показали не само спортски дух и таленат, већ су и брзо учили током самог турнира. Сви смо поносни на њих и радујемо се наредним изазовима. Очекујемо да ћемо наставити у истом ритму и на наредним турнирима који нас очекују убрзо.“

2. турнир групе Север U13 флег лиге Србије је на програму 1. октобра у Бајмоку.

Објавио Н.Б: