Skip links

Спектакуларан Мали сајам спорта

Спортска Инђија показала је своје најлепше лице на Малом сајму спорта који је у петак 21.05.2021. године организовао Савеза спортова општине Инђија уз техничку помоћ Спортског савеза Србије, а уз подршку општине Инђија и Министарства омладине и спорта. Свечаном отварању су присуствовали председник ССС Давор Штефанек, помоћник министра у Министарству омладине и спорта Дарко Удовичић, председник општине Инђија Владимир Гак, председник ССОИ Драгољуб Самарџић, као и ген. секретари ССС и ССОИ, Горан Маринковић и Љубомир Ковачевић.

На Тргу испред поште, одличном организацијом и позитивном енергијом, окупило се преко 400 спортиста из 40-ак спортских клубова који су имали јединствену прилику да представе успехе својих клубова. Мали сајам спорта је осмишљен да прикаже сву лепоту бављења спортом, пре свега оним још увек неодлучнима да започну своју спортску каријеру.

Велики број посетилаца уживало је у џудо захватима, спретности на атлетском полигону, стрељачком умећу, деца су покушала постићи поен одбојкашицама, дати гол фудбалерима и рукометашицама или убацити тројку кошаркашима, могли су и да виде и осете оружје које се уживо често не виђа. У пролазу су разгледали чамце, покушали нешто да упецају и упознају се са чарима планинарења.

Општина Инђија је овом спортском манифестацијом показала да не треба да брине за своју спортску будућност.

Фотографије са Малог сајма спорта можете погледати ОВДЕ.

Објавио Н.Б.