Skip links

Одржан први „Спајдермен куп“

Тениски клуб „Елита“ из Инђије организовао је први турнир за децу до осам година под називом „Спајдермен куп“, на којем је учествовало 16 малишана из Инђије, Новог Сада, Београда, Руме и Јагодине.

Најбољи на турниру био је Инђинчанин Ђура Котур (ТК Елита) са освојених 56 бодова, Лена Кукић (ТК Сајмиште) 54 бодова, Филип Баричак (ТК Елита) 51 бод и Тамара Богичевић (ТК Сол) са 49 бодова.

Деца су уживала у богатом програму и дружењу са маскотом Спајдермена а осим медаља и пехара за најбоље, сваки учесник је добио вредне поклоне.

Турниру су присуствовали и подржали Богдан Обрадовић (некадашњи селектор Дејвис куп репрезентације Србије), Дејан Вранеш (некадашњи селектор Фед куп репрезентације Србије), познати WТА и АТП играчи Влада и Дејан Катић и Дарко Мађаровски, шеф кабинета председника Општине Инђије Немања Милојевић, свештеник Српске православне цркве отац Радиша Трајковић, редакција Мали играчи, као и спонзори Мегапласт, Комекс, ресторан Мариа Партел, Савез спортова Општине Инђија и Јавно предузеће „Инђија пут“.

Иначе, тениски клуб „Елита“ је званично основан 2018. године и има око 60 чланова, углавном деце која учествују на бројним турнирима у Србији. Наујспешнији је Ђура Котур који је до сада освојио три државна турнира и један је од најталентованијих малишана у клубу.

Објавио Н.Б.