Skip links

Одржан 3х3 кошаркашки турнир

Под покровитељством општине Инђија и Савеза спортова, треће издање турнира у Инђији одржано је на добро познатој локацији – тргу испред Поште и окупило је сјајне домаће екипе, које су приказале врхунску игру и приредиле прави баскеташки спектакл.

У Инђији се доста српских тимова борило за вредне награде – шампиону је припао чек на 80.000 динара, док је пораженом финалисти уручен чек на 30.000 динара а трећепласирани је награђен са 10.000 динара.

Оно што је посебно занимљиво јесте да је Аутокућа Секулић стигла до дупле круне овог викенда, пошто је након Палића, освојила и Инђију. Након узбудљиве групне фазе, добили смо учеснике четвртфинала у којима смо касније видели неке занимљиве дуеле.

Најпре је екипа Мрчајевци савладала Space Jam са 21:14, Секулићи су били врло убедљиви против Аранђеловца 21:7, док је Галенс победио Чуку са 21:13. У последњем четвртфиналном дуелу славио је Moneyball против МВП са 22:16.

У полуфиналима било је знанто неизвесније. Најпре је Аутокућа Секулић елиминисала Мрчајевце после велике борбе, резултатом 19:17, да би Moneyball био бољи од Галенса са 21:13.

И у великом финалу видели смо прави спектакл, након којег је Аутокућа Секулић стигла до дупле круне, пошто је славила против Moneyball са 22:18.

Објавио Н.Б.