Skip links

„Indiansi“ настављају са успесима

Узбудљиво такмичење у флег лиги Србије не јењава, а „Индианси“ настављају са добрим играма на терену.


Други турнир петлића групе Север, који се одржао 01. октобра 2023. године на терену ФК Раднички 1905 у Бајмоку, донео је пуно узбуђења и сјајних тренутака за навијаче Индианса.

Резултати утакмица на другом турниру:

Bajmok Blacks : Inđija Indians – 19 : 37
Inđija Indians : Subotica Gorillas – 52 : 28

Инђија Индианси наставили су да доминирају на терену, а играчи су се истакли сјајним наступима. Страхиња Јелача је постигао седам тачдаунова, три претварања за екстра поен и четири пута пресекао противничке пасеве, демонстрирајући своју вештину са ове стране лопте. Поред њега, Предраг Пејчић је допринео са три тачдауна, док су се Анђелина Вујанић и Ангелина Иброчић такође уписале међу стрелце. Квотербек Индианса је Павле Јосиповић.

Тренер Инђија Индианса, Стефан Борковић, није крио задовољство након успешног другог турнира. „Честитамо свим екипама на фер игри и пожртвованости, као и домаћим Блацксима на сјајној организацији турнира. Утисак је сјајан, освојили смо други турнир и уписали још две победе на табели и играчи показију напредак кроз сваку утакмицу. Били смо одлични са обе стране лопте а напад је посебно заблистао у другој утакмици када смо постигли 52 поена. Желимо да потврдимо прво место на следећем турниру у Инђији и да као најбољи из групе Север планирамо одлазак на финални турнир.“


Други турнир групе Центар Сениорске Флег Лиге Србије 2023 одржан је у недељу, 8. октобра, а клуб америчког фудбала Инђија Индианс није само био домаћин, већ и звезда турнира. Ево шта се дешавало:

12:30
Blue Dragons : Rebels Crni Đorđe – 22:13
Indians : Gladiators – 68:0

13:30
Rebels Crni Đorđe : Indians – 0:45
Orlovi : Blue Dragons – 33:31

14:30
Indians : Orlovi – 51:21
Gladiators : Rebels Crni Đorđe – 19:26

15:30
Orlovi : Gladiators – 39:21
Blue Dragons : Indians – 6:36

16:30
Gladiators : Blue Dragons – 27:31
Rebels Crni Đorđe : Orlovi – 6:32

Индианси су наставили свој несавладиви пут на другом турниру, постигавши импресивних 200 поена током свих утакмица. Напад је дефинитивно био незаустављив, а све то је пратила и чврста и будна одбрана.

Александар Борковић, квотербек Инђија Индианса, није скривао задовољство након турнира. „После максималног учинка на првом турниру на Новом Београду, знали смо шта морамо да урадимо и на овом турниру – да упишемо још четири победе. И то смо и урадили. Честитам мојим саиграчима на борбености и сјајној игри током целог турнира.“

Турнир је одржан на Стадиону ФК Хајдук Бешка, где су играчи и навијачи имали прилику да уживају у дивном амбијенту овог спортског центра.

Објавио Н.Б.